Mens en Middelen

Om er voor te zorgen dat alle vervoersopdrachten tijdens het gehele vervoerstraject worden uitgevoerd conform het kwaliteitsbeheersysteem, zijn alle chauffeurs naast de algemene basistraining, specifiek geschoold op het gebied van actuele werkinstructies en protocollen volgens de Good Distribution Practice (GDP) normen. Als aanvulling hebben alle chauffeur ook de cursus/opleiding voor de koude keten, Cold Chain, met positief resultaat afgesloten. Hiermee zijn de chauffeurs helemaal up-to date volgens de laatste regelgeving en richtlijnen.

Met betrekking tot het gebruik van optische en geluidssignalen, ten behoeve van spoedvervoer, volgen alle chauffeurs specialistische rijopleidingen. Onder strikte voorwaarden worden de chauffeurs, in een speciaal lesvoertuig, op de openbare weg getraind door gecertificeerd opleiders.

Branche specifieke richtlijnen op het gebied van vervoer met gebruik van optische en geluidsignalen worden nadrukkelijk gevolgd. De chauffeurs, opleiding, kleding, materialen en het huidige wagenpark voldoen aan alle eisen welke redelijkerwijs gesteld kunnen aan kwalitatief correcte uitvoering van de werkzaamheden.